[ArcheOS] Problem building .iso

Fabrizio Furnari fab.furnari@email.it
Gio 3 Apr 2014 12:51:13 CEST


No, apt-cacher-ng should suffice.
Is apt-cacher-ng running and listening on the correct port? Try to run

sudo netstat -nutlap | grep apt

And paste the output.
Other solution could be to disable the fetch from the cache: but you have
to edit some files.
Tell me if is running...

On Thu, Apr 3, 2014 at 12:04 PM, Leonardo Zampi <l.zampi@hotmail.com> wrote:

>  Yes, I did, via Synaptic...maybe I have to install *apt-cacher* too?
> (because in Synaptic there is apt-cacher and apt-cacher-ng...I installed
> only apt-cacher-ng)
>
> Il 03/04/2014 11:38, Fabrizio Furnari ha scritto:
>
> Did you install apt-cacher-ng too?
>
>
> On Thu, Apr 3, 2014 at 10:43 AM, Leonardo Zampi <l.zampi@hotmail.com>wrote:
>
>>  Hi all,
>> I was trying to build the .iso of Theodoric following the instructions
>> here <https://github.com/archeos/ArcheOS>. Everything seems to work fine
>> until i run
>> *sudo lb build: *it seems to have problems with wheezy official repos.
>> In attachment there is the full text.
>>
>> P.S: I'm using Ubuntu 13.10, already installed *live-build 3 *and *apt-cacher-ng,
>> *and I have more than 20gb of free space
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>> --
>> Mailing list info: http://lists.linux.it/listinfo/archeos
>>
>>
>
>
-------------- parte successiva --------------
Un allegato HTML  stato rimosso...
URL: <http://lists.linux.it/pipermail/archeos/attachments/20140403/6f77aa5e/attachment.html>


Maggiori informazioni sulla lista ArcheOS